Persoonlijke groei

De weg van de (meeste) weerstand leidt tot de grootste persoonlijke groei!

Adem als gids

  • fysiek,
  • emotioneel,
  • mentaal,
  • energetisch
  • en soms zelfs spiritueel.

Hieronder vind je de mogelijkheden om samen op reis te gaan.

Mocht je andere behoeften hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen,
zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen.

1. Jouw reis naar een bewuster leven

Welkom op jouw reis naar een bewuster leven!
Tijdens deze reis werken we toe naar bewustzijn in al zijn facetten: van het bewuster ZIJN in het nu en daarnaar leven tot het bewuster VOELEN en luisteren naar jezelf, van bewuster ONTSPANNEN tot het ervaren van innerlijke rust, en tot slot, het bewuster KIEZEN &  VERTROUWEN op je eigen intuïtie.

2. Jouw reis naar een vervuld leven

Ont-moet jezelf in een reis met een diepgaande
ontdekkingstocht naar jezelf en een leven vol vervulling.



Ontdek alles wat traject 1 biedt en nog meer!

1.

Jouw reis naar een bewuster leven

Tijdens deze reis werken we toe naar bewustzijn in al zijn facetten: van het bewuster ZIJN in het nu en daarnaar leven tot het bewuster VOELEN en luisteren naar jezelf, van bewuster ONTSPANNEN tot het ervaren van innerlijke rust, en tot slot, het bewuster KIEZEN &  VERTROUWEN op je eigen intuïtie.

Dit traject biedt een reis naar een diepere verbinding met jezelf en een bewuster leven. Onder begeleiding en door middel van ademoefeningen leer je om een dieper contact te maken met je hoofd, je lichaam en je hart. Dit brengt een groter bewustzijn teweeg over je gedachten, gevoelens en fysieke sensaties, wat op zijn beurt verschillende positieve uitkomsten kan hebben.

Je kunt bijvoorbeeld innerlijke rust ervaren door bewuster te worden van je ademhaling en jezelf toe te staan te ontspannen, waardoor een kalmer gevoel in je dagelijks leven ontstaat. Door je emoties bewuster te voelen en te begrijpen, ontwikkel je de kracht om met stress en uitdagingen om te gaan, waardoor je emotioneel stabieler en veerkrachtiger wordt.

Het verloop van onze reis naar persoonlijke groei:

  1. Startpunt: We beginnen precies waar jij nu bent en ik zal je coachen en begeleiden door middel van ademwerk.
  2. Intake en Kick-off: Je ontvangt een intakeformulier en tijdens onze eerste ontmoeting bespreken we jouw situatie. We inventariseren eventuele klachten, stellen doelen op en analyseren jouw adempatroon. Hierbij ervaren we ook meteen een eerste ademsessie.
  3. Sessies: Gedurende onze afspraken zullen we ademoefeningen doen en werken we met de verbonden ademhaling. Deze sessies vinden om de week plaats.
  4. Praktische oefeningen: Je krijgt concrete ademoefeningen mee naar huis, inclusief opnames om thuis te doen.
  5. Ondersteuning tussen sessies: In de periode tussen onze ontmoetingen ontvang je begeleiding via e-mail en WhatsApp om inzichten verder te integreren in je dagelijks leven.
  6. Wederzijdse commitment: Ik verbind me oprecht aan jouw proces, met een wederzijdse toewijding om je optimaal te ondersteunen.
  7. Maatwerk: Mijn aanpak is flexibel en afgestemd op jouw behoeften. Vaak volg ik de signalen van je lichaam om een sessie op maat te bieden.

De investering in jezelf voor deze reis bedraagt € 750,- inclusief intake en 3 sessies.

2.

Jouw reis naar een vervuld leven

Stap in een reis met een diepgaande ontdekkingstocht naar jezelf en een leven vol vervulling. Ontdek alles wat het bovenstaande traject biedt en nog meer:

Samen gaan we voorbij aan slechts woorden, technieken en oppervlakkige benaderingen om de diepere lagen van jouw wezen te verkennen: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Met behulp van ademwerk en andere krachtige tools doorbreken we samen patronen, beperkende overtuigingen en aangeleerd gedrag die jouw ware verlangens in de weg staan.

Je zoekt naar een nieuwe balans tussen voortdurende actie (“aan” staan) en het vermogen om te vertragen, op weg naar een volgend niveau van bewustzijn. Hier krijg je dieper zelfinzicht en ervaar je een volledige verbinding tussen je hoofd, je lijf en je hart. Zelfs in de meest uitdagende situaties ontdek je jouw innerlijke kracht en balans, waardoor je op elk moment terug kunt keren naar rust en ontspanning.

Deze reis brengt een diepgaande verandering teweeg op verschillende niveaus. Door bewust te ademen en te ontspannen, ontwikkel je een dieper gevoel van innerlijke rust, zelfs te midden van het hectische leven. Je leert je emoties bewust te voelen en te begrijpen, waardoor je emotioneel stabieler wordt en beter kunt omgaan met stressvolle situaties. Dit versterkt je zelfvertrouwen en geeft je de moed om stappen te zetten buiten je comfortzone.

  1. Startpunt: We beginnen precies waar jij nu bent. Ter voorbereiding ontvang jij een intakeformulier om jouw startpunt te inventariseren.  
  2. Kick-off sessie: We starten met een uitgebreide kick-off sessie, mogelijk zelfs een hele dag, inclusief lunch in de natuur. Tijdens deze sessie bespreken we jouw situatie, identificeren we eventuele klachten en stellen we samen doelen op en analyseren jouw adempatroon. We duiken direct in ademoefeningen en het verbinden van hoofd, lijf en hart.
  3. Coaching sessies: Gedurende de coaching sessies, om de drie weken, hebben we uitgebreide coachgesprekken en doen we diverse oefeningen gericht op transformatie en bewustzijnsgroei. Denk aan ademoefeningen, verbonden ademhaling, meditatie, energetisch werk, systemisch werk en mindfulness. Deze sessies kunnen zowel live (2 uur) als online (1 uur) plaatsvinden.
  4. Oefeningen voor thuis: Je krijgt concrete (adem)oefeningen mee naar huis, evenals opnames om thuis te oefenen.
  5. Ondersteuning tussen sessies: Tussen de sessies door ontvang je begeleiding via e-mail en WhatsApp om inzichten verder te integreren in je dagelijks leven.
  6. Wederzijdse commitment: Ik verbind me oprecht aan jouw proces, met een wederzijdse toewijding om je optimaal te ondersteunen.
  7. Maatwerk: Ik volg vaak signalen van het lichaam en pas de sessies hierop aan, zodat je een persoonlijke en op maat gemaakte ervaring hebt.

Als extraatje ontvang je twee keer gratis deelname aan een ademreis in een groep of een keer aan een retraite tijdens het traject.

De investering in jezelf voor een periode van vier maanden bedraagt € 1.750,-