Ademexpert en transformatiecoach

Ik ben Debbie. Ademexpert en ondernemende moeder van 2 hele lieve kinderen, die een aantal jaar geleden het roer heeft omgegooid.
Mensen omschrijven mij als zorgzaam, betrokken en empathisch.

Als kind leerde ik al vroeg om anderen voor te laten gaan en mijn eigen behoeften te negeren. Na een periode van verlies en uitdagingen voelde ik de druk om altijd perfect te zijn en hard te werken. Ondanks mijn schijnbaar perfecte leven met een partner, kinderen en een baan, bleef ik me innerlijk leeg en onvervuld voelen. Dit leidde tot een constante staat van stress en het gevoel dat ik nooit kon stoppen.

Een aantal jaren geleden bereikte ik mijn breekpunt, toen mijn lichaam het genoeg vond. Ik kampte met onverklaarbare klachten, sliep slecht en verlangde naar innerlijke rust, zonder te weten hoe ik dit kon bereiken. Dit was het begin van mijn zoektocht naar zelfontdekking en ontspanning. En de start van een aantal ingrijpende keuzes in mijn leven.

Deze reis bracht me van een leven van constant ‘doen en denken’ naar een leven van ‘voelen en luisteren naar mezelf’. Ik vond de juiste balans tussen actie, rust, ontspanning en vertrouwen, en ontdekte zo mijn innerlijke kracht en vervulling.

Mijn ontdekkingsreis naar zelfontwikkeling was uitdagend en belonend. Ik begon met het zelf verkennen van mindfulness, meditatie, yoga en meer. Toen ik besefte dat ik hulp nodig had, kreeg ik begeleiding van verschillende bronnen, waaronder coaching en ademwerk. Het ademwerk bleek een essentiële factor te zijn in mijn groeiproces, waardoor ik mijn innerlijke transformatie kon versnellen en nieuwe, beter passende patronen kon omarmen.

Ademexpert Debbie de Rooij
Ademexpert
  • Jou dagelijks meer rust en ontspanning brengen zodat je lekker in je vel zit;
  • Je in staat stellen vanuit een evenwichtige balans keuzes te maken;
  • Om je voluit te laten leven;
  • Met meer weerbaarheid, vertrouwen, energie, vitaliteit en plezier.

Zo ga ik jou helpen